Beyazıt Ortaokulu

WEB https://ercisbeyazitortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Beyazıt Mahallesi 322.Paşa 2.Sok No 24 Erciş
VİZYON : Atatürk inkılâp ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, topluma karşı sorumluluk duyan; dengeli, yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak öğrencileri yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Ailelerle ve öğretmenlerle kurulan olumlu ilişkiler yoluyla hayat boyu öğrenmeyi kendisine ilke edinmiş, topluma uyum sağlayan, potansiyelinin farkında olan ve bunu ülkesinin ve dünyanın sorunlarını çözmek için kullanan, mutlu bireyler yetiştirmektir. Tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin üretici birer vatandaş olmasını, gelişim için risk almasını, ahlaki değerlere sahip çıkmasını, öğrencilerin liderlik vasıflarını gösterebilmesini ve geliştirebilmesini sağlamak amacıyla eğitim-öğretim sürecinde gerekli her türlü imkanı sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 14:40